• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Fransk dom over Danmark: De var ikke-eksisterende

Foto: Getty Images

Det var derfor ikke retfærdigt med det mål, som kom, lyder det.

Af Oliver Okstrøm

Frankrig fik lørdag aften revanche efter de to nederlag i Nations League, da de slog Danmark med 2-1 ved VM i Qatar. Det er tilmed et opgør, som først blev afgjort, da Kylian Mbappe fik scoret efter 86 minutters spil til slutresultatet.

I det franske glæder man sig nu over, at de er videre til næste runde, men der er dog også nogle bemærkninger om det danske spil. 

Den store, franske sportsavis L'Equipe finder i deres referat af kampen frem, at der helt frem til Mbappes 1-0-mål var meget lidt at se til fra danskerne.

- I total kontrol i mere end en time blev man logisk belønnet af Kylian Mbappes åbningsmål, og herefter løsnede Les Bleus grebet og efter et hidtil ikke-eksisterende Danmark til at komme tilbage til at score i det 68. minut, lyder det fra dem.

Hovedstadsmediet Le Parisien var da heller ikke tilfredse med retfærdigheden over, at Danmark fik udlignet.

- De fik udligningen på det første danske skud på mål, hvilket vidner om øjeblikkets uretfærdighed, lyder det fra Paris-udgivelsen, som desuden slår fast, at det op til 1-1-målet af Andreas Christensen mindede mere om det danske hold, som de kendte fra Nations League.

- De kom tættere på den standard, som blev brugt i sommer til at slå Frankrig to gange, fortælles det.

Det var da også en lunken oplevelse, som karaktererne herfra dette medies udsendte tegner et billede af. Læs mere om det her.