• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Fulgt til VM: Kjær får stor rolle i Netflix-serie

Foto: Getty Images

Man kan se frem til, at Simon Kjær får en bærende rolle i fodboldserien om anførere.

Af Oliver Okstrøm

Hvis man har et Netflix-abonnement og er en smule fodboldinteresseret, så har man nok bemærket dokumentar-serien 'Captains' på streaming-tjenesten. Den får nu et afsnit af den danske landsholdsanfører Simon Kjær.

Det skriver Ekstra Bladet.

Her bliver der peget på, at der under VM-slutrunden i Qatar har været et kamerahold, der har fulgt efter Milan-danskeren, hvor fokus har været på at følge ham som anfører og menneske til turneringen.

Serien er lavet i samarbejde med FIFA, hvor det er på deres egen streaming-tjeneste ligeså, mens Netflix får den efterfølgendende.

I den første sæson var det meget om, hvordan det var at kvalificere sit land til VM, ligesom der også var dem, som ikke kom med. På den måde fik man tegnet et billede af, hvordan det er at være spiller på så højt niveau.

For Simon Kjær er en del af hans VM-historie allerede, at han måtte se sig udskiftet i den første kamp mod Tunesien, hvorefter han må indstille sig på en bænkplads i danskernes andet opgør, som er mod Frankrig.

I første sæson har landsholdsanførere som Thiago Silva fra Brasilien, Luka Modric fra Kroatien samt Gabons Pierre Emerick Aubameyang en rolle - og nu bliver det altså med Kjær i en bærende rolle.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har været ude og forklare, hvorfor hans normale anfører må starte ude mod franskmændene. Læs mere om det her.