• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Hjulmand: Her kommer Højbjerg til at fylde mere

Foto: Getty Images

Uden Thomas Delaney er der mere at se til for de øvrige spillere på det danske landshold.

Af Oliver Okstrøm

Thomas Delaney og Pierre Emile Højbjerg har nærmest være umulige at skille fra hinanden, når den bedste midtbaneduo på det danske landshold skulle findes. Lørdag mod Frankrig er danskerne uden førstnævnte, der er ude af VM grundet en skade.

Til det opgør melder landstræner Kasper Hjulmand i et interview med DR Sporten, at der vil være behov for noget ekstra fra Højbjerg.

Her peger han på, at Delaney er en meget vokal og ekstrovert spiller, som giver rigtig meget til de øvrige spillere i presspillet, hvor han er med til at råbe holdkammeraterne op. 

Derfor skal hele holdet være opmærksomme på, at der skal leveres ekstra meget nu - og her kommer Højbjerg særligt ind i billedet for Hjulmand.

- Og det kan godt være, at Pierre kommer til at fylde lidt mere på den front, men Pierre fylder altid meget hele tiden, så jeg tror ikke, at vi kan få ham til at skrue mere op for særlig meget, siger han og fortsætter:

- Han er altid på. Så jeg tror bare, at han skal blive ved med at gøre det, han altid har gjort, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Thomas Delaney måtte forlade banen kort før pausen i den første kamp ved VM, som var mod Tunesien, hvor skaden altså betød, at han ikke kan blive klar igen.

Christian Eriksen har endvidere været ude og fortælle om de rammer, som de spiller under. Læs mere om det her.