• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Kroatisk profil takker for 'respektløs' udtalelse

Foto: Getty Images

Andrej Kramaric har efter Kroatiens 4-1-sejr sendt en stikpille til Canadas landstræner.

Af Lars Gram-Hanssen

Bølgerne gik højt inden søndagens VM-kamp mellem Kroatien og Canada, hvor den canadiske landstræner John Herdman udtalte, at hans spillere skulle 'fucke Kroatien'

Det lykkedes ikke, idet Canada tabte med 4-1 til kroaterne, og efter slutfløjtet valgte den kroatiske angriber Andrej Kramaric så at sende en lille hilsen til John Herdman. 

- Jeg vil gerne takke Canadas landstræner for at give os motivation, lød det således, ifølge Voetbal Primeur, fra Kramaric, der blev dobbelt målscorer mod canadierne. 

 - I sidste ende viste Kroatien, hvem der faktisk fuckede hvem. 

Efter slutfløjtet var der heller ikke noget håndtryk mellem de to landstrænere, og Kroatiens landstræner, Zlatko Dalic, der inden kampen havde omtalt Herdsmans udtalelse som 'respektløs', fik efterfølgende sendt en lille stikpille til trænerkollegaen. 

- Jeg har ikke set ham. Normalt lykønsker jeg altid den anden træner, når jeg har tabt. Han er tydeligvis vred, og det vil tage ham noget tid at lære visse ting, lød det således fra Dalic. 

Efter nederlaget til Kroatien er Canada uden chancer for at gå videre fra gruppen. Kroaterne, der nu har fire point, står omvendt med fine chancer for at ende som gruppevinder. 

Kroatiens tredje og sidste gruppekamp er mod Belgien på torsdag klokken 16.