• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Kroatisk stjerne håner Lukaku efter belgisk nedtur

Foto: Getty Images

Efter 0-0-kampen mellem Belgien og Kroatien har Ivan Rakitic gjort grin med Romelu Lukakus store afbrændere.

Af Lars Gram-Hanssen

Romelu Lukaku bankede en udskiftningsbænk i stykker i ren afmagt efter Belgiens 0-0-kamp mod Kroatien, og efter det belgiske VM-exit er stjerneangriberen tilmed blevet hånet af en tidligere Barcelona-stjerne. 

Lukaku brændte således flere store chancer i anden halvleg af kampen mod Kroatien, hvor et enkelt belgisk mål ville have været nok til at sikre avancement. Lukaku skød dog med løst krudt, og efter slutfløjtet sendte den tidligere kroatiske landsholdsstjerne Ivan Rakitic så en lille stikpille til Inter-angriberen. 

- Fantastisk, Lukaku! Vi er nødt til at give ham en måneds ferie i Split. Kom så! lød det således, ifølge Goal, fra Ivan Rakitic på Instagram. 

Mens Rakitic gjorde grin med Lukaku, så valgte den kroatiske landsholdsstjerne Ivan Rakitic i stedet at trøste sin tidligere holdkammerat i Inter. 

- Jeg talte med ham i to-tre minutter efter kampen. Sådan er fodbold. Nogle gange scorer man, andre gange brænder man. Han er en virkelig god spiller. Nu håber jeg, at han kan vinde så mange trofæer som muligt med Inter. For os var det vigtigste at komme videre fra gruppen. Vi spillede en god kamp. Når vi ser på vores tre kampe, så synes jeg, at vi fortjente at gå videre fra gruppen, lød det således fra Ivan Perisic efter slutfløjtet. 

Kroatien er nu klar til 1/8-finalerne ved VM, hvor Japan er modstanderen. Kampen spilles på mandag klokken 16.00.