• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Medier: Belgisk stjerne kan stoppe på landsholdet

Foto: Getty Images

Eden Hazard kan angiveligt have spillet sin sidste landskamp.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter 126 landskampe for Belgien kan det nu være slut for Eden Hazard. 

I hvert fald skriver flere medier nu, at Real Madrid-stjernen pønser på at indstille landsholdskarrieren efter Belgiens VM-exit i gruppespillet. 

Både spanske Marca og franske RMC Sport skriver, at Hazard overvejer at sige stop efter torsdagens 0-0-kamp mod Kroatien. 

Landstræner Roberto Martinez sagde farvel og tak efter fiaskoen, og samme beslutning overvejer Eden Hazard altså at tage. 

- Beslutningen er ikke taget endnu, men det er en idé, han overvejer, og det er noget, han vil analysere med sine nærmeste, skriver Marca. 

Forud for opgøret mod Kroatien gav Eden Hazard selv udtryk for, at kampen ikke ville blive hans sidste i landsholdstrøjen. 

- Nej, jeg siger ikke til mig selv, at dette bliver min sidste kamp. Vi kan altid gå langt, vi har kvaliteter. Jeg ser ikke mig selv være færdig om to dage. Jeg kommer aldrig til at sige til mig selv, at det her bliver sin sidste kamp med les Diables, lød det således, ifølge RTBF, fra Eden Hazard. 

Spørgsmålet er så, om nedturen mod Kroatien har fået Eden Hazard på andre tanker.

Real Madrid-stjernen, der debuterede på landsholdet i 2008, har været med til fem slutrunder med Belgien. I 2018 blev det til bronzemedaljer under VM i Rusland.