• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Nyt vildt bud til Ronaldo: Kan få 500 mio om året

Foto: Getty Images

Der kan være udsigt til en løn på over en halv milliard om året for Cristiano Ronaldo.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo har for tiden sit at se til. Der er VM med Portugal, og så er han lige blevet løst af sin kontrakt med Manchester United. Derfor er han nu klubløs, men det kan der hurtigt blive ændret på.

Det skriver amerikanske CBS Sports, som peger på, at saudiarabiske Al Nassr skulle stå klar med en kontrakt, som vil give ham 536 millioner kroner om året. Det skulle samtidig være en aftale, som fører den 37-årige ind i 40'erne.

Der har tidligere været historier om, at der skulle være tilbud fra Saudi Arabien på ham, som han også kommenterede i det omdiskuterede interview med Piers Morgan, som kan ses et klip fra i toppen af artiklen.

Al Nassr skulle nu følge Ronaldo meget tæt ved VM-slutrunden, og deres interesse siges at være stærkere end nogensinde før.

Det forlyder endvidere, at forhandlingerne mellem parterne er meget langt fremme allerede, og at man nu kun afventer Ronaldos egen beslutning. Hvis det skulle blive et ja, så menes det, at man hurtigt kan få handlen på plads.

Tidligere har den omtalte klubs store rivaler fra Al Hilal også været sat i forbindelse med den mangedobbelte Ballon d'Or-vinder, men det skulle kun være Al Nassrs tilbud, der bliver opfattet som et formelt et af slagsen.

Cristiano Ronaldo har ved VM allerede fået scoret sit første mål, som kom i Portugals 3-2-sejr over Ghana, hvilket satte ham i historiebøgerne endnu engang. Læs mere om det her.