• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Platini løsladt efter 15 timers forhør: Jeg er fremmed overfor deres spørgsmål

Foto: Getty Images

Michel Platini blev tirsdag anholdt, hvorefter han blev afhørt i 15 timer i sagen om, hvordan Qatar fik tildelt VM i 2022.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere UEFA-præsident og fodboldlegende Michel Platini er blevet løsladt det er franske politi onsdag morgen efter et 15 timers forhør. Det kommer efter, at han blev anholdt af myndighederne tirsdag som følge af mistanke om korruption i forbindelse med valget af Qatar som VM-vært i 2022.

Det skriver blandt andet engelske Sky Sports.

Selv slår Michel Platini fast, at der er tale om en gammel sag, hvor han allerede har udtalt sig åbent til aviserne, ligesom han føler, at han er helt ren og meget fremmed overfor de de spørgsmål, der stilles. 

- Det er sådan det er. Det fortsætter, de efterforsker, de søger. Det gør ondt, alt hvad jeg har gjort, det gør ondt. Men de gør trods alt bare deres job, og vi forsøgte at svare på alle spørgsmålene, lyder det blandt andet i en officiel udmelding fra Platini.

Det var tilbage i 2010, at Qatar fik tildelt VM-værtsskabet, da Platini var en del af FIFA-toppen som følge af sin toppost ved UEFA. Dengang skulle Platini have ændret holdning i forhold til om USA eller Qatar skulle have slutrunden efter et møde med den daværende franske præsident Nicolas Sarkozy og Qatars emir Tamim Bin Hamad Al Thani.

Foreløbig er der ikke blevet foretaget nogen anklager mod Michel Platini i denne omgang.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.