• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Saudi-prins jubler: Giver alle spillere luksus-bil

Foto: Getty Images

Mohammed bin Salman har fundet plads i budgettet til at forære alle Saudi Arabiens spillere en Rolls-Royce.

Af Oliver Okstrøm

Da Saudi Arabien vandt med 2-1 over Argentinas dyre drenge, så var der nok ingen tvivl om, at saudierne var klar over, at de havde leveret et fuldstændig vildt resultat ved VM-slutrunden.

Dog er det usikkert, at de vidste, hvad der ventede dem. Først er det kommet frem, at den saudi-arabiske prins Mohammed bin Salman havde sørget for, at alle landets borgere fik fri fra arbejde. Nu viser det sig, at spillerne får en stor gave hver. Det melder en række medier som blandt andet tæller Sportsbible.

Det drejer sig ganske enkelt om, at de alle får en Rolls-Royce. Det er endnu ikke kendt, hvilken model, der skulle være tale om, men en 'almindelig' model, som en Phantom-modellen koster omkring 3,1 millioner kroner.

Her vil det ikke kun være spillerne, der var i kamp, men de 26 som er med i deres trup, lyder det.

I opgøret var Argentina foran med 1-0 ved pausen, men med to hurtige mål kort efter pausen var billedet vendt, og det lykkedes altså ikke for Lionel Messi og alle de andre stjerner at få vendt det igen.

Lørdag skal Saudi Arabien i kamp igen, hvor det gælder Robert Lewandowski og Polen. Her er det muligt med en sejr for saudierne at spille sig videre i turneringen.

Saudi Arabiens sejr fik desuden den tidligere danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner til at finde en økse frem. Læs mere om det her.