• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Corner og co. går til angreb på Østrig

Foto: Getty Images

Danmark skal ud i deres anden kamp i gruppespillet ved Nations League, og den står mod Østrig, som vi kender alt til fra to møder sidste år

Af Jacob Hansen

Østrig høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Danmark sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gang samt 3 nederlag.

Østrig høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Danmark sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gang samt 3 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Danmark 3 sejre til nul.
Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe i de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Østrig præsterede et gennemsnit på 0.5, mens Danmark snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede i en af disse kampe.
Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Østrig’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime.
Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.