• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Atalanta høvler løs

Foto: Getty Images

Atalanta synes ikke at have bemærket, at ligaen i Italien lå stille overhovedet, de har samlet stafetten op præcis, hvor de lagde den, og de indgår i søndagens kombi-satsning

Af Jacob Hansen

Søndag 17.30
Watford - Southampton
Begge hold scorer
Odds 1.80 @bet365

Watford skuffede i midtugens runde mod Burnley på udebane, så der skal vises en eller anden reaktion i søndagens hjemmekamp, hvis ikke de igen skal ryge under stregen i bunden. I otte hjemmekampe under Nigel Pearson har de kun én gang ikke formået at komme på tavlen, og i dén kamp tillod de sig at brænde et straffespark.

Saints virkede også noget flade i midtugens runde, men ude har de mange gange i denne sæson virket skarpe. De har faktisk scoret i 17 af deres 18 seneste udekampe. Kun mod Liverpool på Anfield kiksede det. 

De seneste tre møder imellem disse to klubber havde begge hold på tavlen og de seneste tre møder på Vicarage Road havde begge på tavlen.

Søndag 19.30
Udinese - Atalanta
Udesejr
Odds 1.40 @bet365

Atalanta stod med fem sejre i træk, da Corona-pausen ramte. Nu er de på syv i træk, da de først høvlede Sassuolo med 4-1, siden leverede et forrygende comeback mod Lazio og sejrede 3-2. Udinese var ikke på tavlen i deres seneste tre hjemmekampe, og det skal man altså, hvis man vil slå Atalanta, der altid scorer. Atalanta vandt deres seneste fire møder med Udinese med to overskydende mål. Formen modsiger ikke en gentagelse.

Samlet odds = 2.52 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

Superliga

Mere Superliga

Fokus