2017-09-14 11:12
Foto: Getty Images

Basaksehir blev toer i sidste sæson i Tyrkiet, hvilket må sige at være en god præstation i en god liga sammenlignet med den bulgarske.

Spilstop 19.00

Basaksehir - Ludogorets 1 (asian -0,75)

Odds 1,75 hos 777.dk

Spilstop 19.00

Rijeka - AEK Athen 1 (asian dnb)

Odds 1,65 hos 777.dk

Samlet Odds: 2,88 hos 777.dk

Basaksehir havde en kanon sæson sidste år, og er også startet godt i denne. Det er et rigtig fornuftigt hold der tæller navne som Clichy , Attamah , Napoleoini, Elia , Adebayor , Caicara , Inler , Ucar , Erdinc og Chedjou. De gjorde desudne en god figur mod Sevilla som de stort set spillede lige op med. Ludogorets er lidt i den modsatte retning. Fro et par år siden spillede de egentlig ganske god fodbold, men der er ikke samme kvalitet for tiden. Træneren har i flere omgange proklameret han glæder sig til næste transfer vindue. I CL kvaken blev det til nederlag i Hapoel Sheva og Zalgiris samt uafgjort i Suduva. Meget skuffende resultater. I dag er de desuden uden Juninho , Marcelinho og Stoyanov.

Rijeka er et rigtig godt spillende mandskab der blev mester sidste år i Kroatien. De var meget tæt på at lykkedes med at kvalificere sig til CL gruppespillet. Hjemme i Kroatien er de svære at have med at gøre. Der er ingen fravær hos kroaterne. Gæsterne fra Athen er uden Barkas og Giakoumakis og har desuden tvivl om tre yderligere. Vi får endda pengene retur ved uafgjort.