• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Fordel Inter

Foto: Getty Images

Europa League vender tilbage onsdag aften, og det markerer onsdagens double ved at kigge lidt nærmere på de to sene kampe, der spilles i Manchester og Milano

Af Jacob Hansen

Onsdag 21.00
Inter - Getafe
Hjemmesejr
Odds 1.70 @Unibet

Hvis ellers Inter rent faktisk går aktivt efter succes i turneringen, kan det ganske enkelt ikke være andet end en fordel, at de sluttede turneringen i lørdags, mens Getafe ikke har spillet ordinære kampe siden 19. juli. Læg dertil forskellen i, hvordan de to parter har håndteret sæsonen efter genstarten.

Inter lukkede ligaen med tre sejre i træk samt otte kampe i træk uden nederlag og rent bur i de seneste fire kampe. Getafe vandt kun én af deres 11 kampe efter genstarten. De scorede ikke i de sidste tre eller i deres sidste fire udekampe. 

Onsdag 21.00
Manchester United - LASK
United under 1.5 kort
Odds 1.43 @Unibet

United fik ét gult kort i den første kamp, som de vandt 5-0. Der er absolut ingen chance for, at de ryger ud af turneringen onsdag aften, så hvorfor i alverden risikere noget særligt? Hvorfor samle kort op i en totalt ligegyldig kamp, som kan komme den enkelte spiller til skade senere her, hvor der er større behov for at trække en "mad"?

Samlet odds = 2.43 @Unibet

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus