• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Double: Leicester blæser til Burnley

Foto: Getty Images

Vi har både norsk og engelsk på programmet til Dagens Double.

Af Torsten Kjems Hansen

Søndag kl 18.00
Brann - Bodo/Glimt
Begge hold scorer
1,43 @unibet

Bodo/Glimt har smadret den norske Eliteserie i denne sæson og har allerede godt halvvejs i turneringen lavet et så stort hul ned til forfølgerne, at mesterskabet næsten kun kan blive sikret for det ekstremt offensive hold.

Men i torsdags spillede Bodo/Glimt sig videre til næste runde af Europa League-kvalifikationen med en 3-1-sejr over Zalgiris Vilnius, og lige om hjørnet venter ingen ringere end AC Milan med blandt andre Zlatan på holdet.

En kæmpe kamp for Bodo/Glimt, og der vil ikke være noget at sige til, hvis mange af de norske spillere allerede har tankerne sendt i retning af El-udfordringen, der ligger allerede på torsdag i Milano.

Det vil virke oplagt at spare flere spillere til dagens kamp i Eliteserie, for selv en uafgjort vil mod Brann vil øge forspringet i Eliteserien, da Molde tabte lørdag.

Og det kan blive Branns chance. Hjemmeholdet har gang i en svingende sæson, men ens for samtlige hjemmekampe i sæsonen er, at man har fået scoret mindst et mål undervejs. Det satser vi på sker igen mod et tophold, der på trods af Milan-tanker nok også selv skal finde vejen til målet.

Søndag k. 20.00
Leicester – Burnley
Leicester vinder
1,64 @unibet

Leicester viste ingen slinger i første runde, hvor det blev til en sikker 3-0-sejr ude over West Brom. Det kan ikke undervurderes, hvor vigtigt det er at få banket rusten godt af i første runde – det giver tro og gejst på holdet.

Desværre for Burnley kom spillerne ikke i kamp i første runde, hvor opgøret mod Manchester United blev udsat pga. Uniteds europæiske kamp.

Derfor kommer Burnley netop med de mulige premiere-nerver, og det kan blive guf for Vardy og co.

Samlet odds 2,35 hos Unibet

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus