2017-09-14 06:00
Foto: Getty Images

Rosenborg spiller sjældent en udekamp uden at score, mens Real Sociedad har svært ved at holde nullet på hjemmebane.

Torsdag kl. 21.05
Real Sociedad - Rosenborg
Begge hold scorer
1,98 @ NordicBet

Real Sociedad og Rosenborg mødes i den forholdsvis åbne Gruppe L, som også indeholder makedonske Vardar og russiske Zenit. Og kampen på Estadio Municipal de Anoeta i San Sebastian kan sagtens komme til at rumme mål fra begge hold, selv om det baskiske hjemmehold naturligvis er favoritter.

Real Sociedad har scoret mål i samtlige tre kampe i denne sæson, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste sæson, hvor holdet scorede mål i 15 af 19 hjemmekampe. Til gengæld kunne Txuri-urdin – som hjemmeholdet lokalt kaldes – kun holde målet rent i 5 af 19 hjemmekampe i sidste sæson.

Rosenborg rystede store dele af fodbold-Europa, da holdet slog nederlandske Ajax ud af kvalifikationen til Europa League. Udekampen i Amsterdam gav en sejr på 1-0, og dermed har Rosenborg scoret mindst ét mål i 19 af de sidste 22 udekampe i Europa League, mens trønderne blot har forladt to udekampe i den hjemlige Eliteserie i denne sæson ude at komme på tavlen.

Alt i alt bør Rosenborg stå med gode chancer for at score mod favoritterne fra Real Sociedad, som ikke har spillet en gældende hjemmekamp uden selv at score siden marts.