• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Cardiff marcherer mod Premier League

Dagens Spilforslag: Cardiff marcherer mod Premier League
Foto: Getty Images

Der er danskermøder i The Championship tirsdag aften - Dagens Spilforslag har et bud på en vinder.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 20.45
Brentford - Cardiff
2 (Asian 0,0)
2,48 @unibet

Danskerklubben Brentford ser igen ud til at glippe muligheden for at spille playoff om oprykning efter en svær periode med tre udekampe i træk, hvoraf de to blev tabt. Bedre bliver det ikke af at Andreas Bjelland må sidde over med en skade.

Brentford halser nu hele otte point efter 6. pladsen, der giver adgang til playoff. 

Cardiff derimod viser i den grad Premier League-form med hele seks sejre på stribe, hvilket har skudt dem helt frem på den direkte oprykningsplads som nummer to og er nu kun tre point fra ellers så solide Wolverhampton, der længe lignede en sikker vinder af ligaen men som har smidt point i den senere periode. 

Selv om Cardiff er uden den stærke midtbanespiller Joe Ralls, har det i de sidste to kampe intet betydet - sejrene er sikret alligevel, og selvtilliden er enorm i øjeblikket, og danske Kenneth Zohore har med to mål i de seks sejre gjort sit til, at drømmen om oprykning i øjeblikket har vinger.  

Selv om Brentford har en ganske solid hjemmebane, er det kun blevet til en sejr i de seneste tre hjemmekampe, og alle ligakampe i 2018 byder på en statistik, der byder på fem sejre, fem nederlag og en uafgjort. 

Når man ser på Cardiffs seks sejre i træk er det naturligvis vigtigt, at fem af dem er hentet på hjemmebane, men på samme tid skal det understreges, at holde er ubesejret i de seneste 10 ligakampe. Fire af disse har været på udebane og har kastet to sejre og to uafgjorte af sig. 

Formen og troen på oprykningen kan være med til at gøre udslaget i denne kamp, hvor det rene 2-tal giver helt op til odds 3,50

Vi vælger den lidt mere forsigtige udgave med pengene retur ved uafgjort til odds 2,48.

Og så er det værd at bemærke, at Brentford ikke har holdt nullet mod Cardiff i de seneste 14 liga-opgør - det seneste clean sheet ligger intet mindre end snart 20 år tilbage i december 1998.   

Superliga

Mere Superliga

Fokus