• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: FC København holder også Helsingør fra fadet

Dagens Spilforslag: FC København holder også Helsingør fra fadet
Foto: Getty Images

FC København er inde i en god stime i Superligaen med tre sejre i træk uden at modstanderne scorer - den stime kan meget vel blive udvidet mandag aften i Parken.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 19.00
FC København - FC Helsingør
FCK vinder til nul
2,00 @Betfair

FC København er trods af svingende indsatser kommet på resultat-mæssig ret kurs med tre sejre i træk i kampe, hvor modstanderne er blevet holdt fra at score. 1-0 hjemme over OB samt to udekampe mod Hobro IK (2-0) og AGF (1-0).

Den slags forplanter sig i både forsvaret og holdet, og troen på egne evner må alt andet lige været steget hos FC København, der med sejrene også er sikret en plads i top 6. 

Nu kommer bundholdet FC Helsingør på besøg i Parken, og med deres forår med to nederlag på 6-1, er der formentlig mange FCK-fans, der sætter næsen op efter en storsejr mandag aften. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at gå, men der er næppe tvivl om, at FCK vil være klart mest på bolden, at de med den langt større kvalitet på holdet vil være i stand til at dominere markant over de 90 minutter.

Læs optakten til FC København - FC Helsingør her

FC Helsingør har bare fået et point i forårets fem kampe og har lukket 16 kasser ind, og godt nok har holdet selv scoret i tre af de fem kampe, men det er helt sikkert, at FC København og Ståle Solbakken meget gerne vil have forsvaret til at forblive lukket så længe som muligt. 

Og sejren til FC København - den bør komme i hus med formstærke individualister som Viktor Fischer, Rasmus Falk og Robert Skov i aktion. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus