• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Festen fortsætter på Bremer Brücke

Dagens Spilforslag: Festen fortsætter på Bremer Brücke
Foto: Getty Images

Osnabrück havde 3.000 fans med til 3-1-sejren ude over Uerdingen sidste søndag, og der bliver næppe mange pladser ledige på hjemmebanen i dag.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 14.00
Osnabrück - Aalen
1
1,60 @ NordicBet

Det er bogstaveligt talt top mod bund, når Osnabrück lørdag tager imod Aalen på Bremer Brücke. Her har Osnabrück vundet 13 af 16 kampe i denne sæson, så holdet topper den tyske 3. Liga med 12 point ned til Wehen Wiesbaden på 3.-pladsen.

Osnabrück mangler stadig fire point, før oprykningen er matematisk sikret. En sejr lørdag garanterer dog holdet en plads i play off-feltet, hvilket bør være muligt imod rækkens bundprop i form af Aalen. Gæsterne slog ganske vist Karlsruhe ude med 3-0 i sidste måned. Men med 3-7-7 er holdet ikke just skræmmende på fremmed græs.

Osnabrück havde 3.000 fans med til 3-1-sejren ude over Uerdingen sidste søndag, og der bliver næppe mange pladser ledige på hjemmebanen i dag. Her skal Osnabrück forsøge at udbygge den just satte klubrekord med fem ligasejre i træk. Og når NordicBet topper markedet med 1,60 på et logisk 1-tal, satser jeg gerne på, at det sker.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.