• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Forsigtig åbning i Barcelona

Foto: Getty Images

Der er rival- og topbrag i aften på Camp Nou i Barcelona, hvor hjemmeholdet FC tager imod gæsterne fra Atletico Madrid, og vi håber på en forsigtig åbning af begge parter

Af Jacob Hansen

Tirsdag 22.00
FC Barcelona - Atletico Madrid
(asian 1. halvleg) under 1 mål
Odds 1.83 @Unibet

Barcelona har kun lukket mål ind i én af deres fem kampe efter genstarten. I to af kampene var stillingen 0-0 efter første halvleg og ingen af kampene bød på mere end én scoring før pausen. Ikke engang de to kampe som bød på fire mål. Der har ikke været mere end højst ét mål før pausen i deres seneste otte kampe.

Atletico er også på fem kampe efter genstarten. I de fire seneste blev der højst scoret ét mål før pausen. I to af kampene var stillingen 0-0 efter første halvleg. Der er altså ingen af parterne, som kommer blæsende ud fra start, så skulle de gøre det i aften i deres interne brag?

Deres seneste fire indbyrdes opgør, og fem af deres seneste syv, stod 0-0 efter første halvleg og ingen af deres seneste syv møder havde mere end ét mål før pausen. Ovennævnte giver odds 1.83 ved nul scoringer i de første 45 minutter og indskuddet retur ved ét mål før pausen. Fremragende odds.

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

Superliga

Mere Superliga

Fokus