2017-09-13 06:12
Foto: Getty Images

Vi jagter et odds i den sjove ende til dagens spilforslag, der kommer fra engelske The Championship.

Onsdag kl. 20.45
Fulham – Hull City
1 & Begge hold scorer
3,60 @ NordicBet

Dagens spilforslag hører til i kategorien af de mere vovede med en indsats på, at Fulham vinder, mens begge hold scorer i kampen.

Fulham er favoritter, fordi holdet har vist gode takter på det seneste. 2-0-sejren ude over Ipswich blev ganske vist kun fulgt op af et 1-1-resultat i den seneste hjemmekamp. Men med tanke på, at modstanderen var topholdet fra Cardiff – som i øvrigt først udlignede mod kampens slutning – må resultat alligevel siges at være godkendt.

Hull, derimod, løb ind i lidt af en snitter ude mod Derby, som vandt med hele 5-0. Et antiklimaks for nedrykkerne, der ellers kom fra en 4-0-sejr over Bolton. Og lidt af en særlig oplevelse for Hull, der ret beset var godt med i kampen mod Derby, som bare viste uhørt skarphed i kampen.

Nu skal Hull så jagte oprejsning mod et Fulham-hold, der kun holdt målet rent i 4 af 23 hjemmekampe sidste sæson. Det gjorde også, at begge hold kom på tavlen i 17 af 23 kampe. Men omvendt må Hull altså forventes at være groggy. Og holdet vandt trods alt kun 1 af 19 udekampe i Premier League sidste sæson.

Vi tror derfor på, Fulham indfrier potentialet med en sejr – men ikke uden at lukke mål ind fra et revanchelystent Hull-mandskab til et odds i den absolut sjove ende.