• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Plads i La Liga på spil

Foto: Getty Images

Girona skal kæmpe om en plads i La Liga med Tenerife, og de to klubber mødes i den første af to play-off kampe lørdag aften hos førstnævnte

Af Jacob Hansen

Lørdag 21.00
Girona – Tenerife
Under 2 mål
Odds 1.92 @bet365

Girona og Tenerife skal kæmpe om, hvem der efter sommerferien kommer til at spille i La Liga mod Real Madrid, Barcelona og alle de andre ”sjove” modstandere.

Det skal nok have begge parter ekstremt tændte, men Gironas tænding må være iblandet en vis nervøsitet. Det er tredje år i træk, at de deltager i denne duel og altså foreløbig uden held.

I begge de foregående år lagde de ud med at få hhv. uafgjort og sejr med sig fra den første kamp på udebane, kun for at tabe returkampen på hjemmebane og misse oprykning.

Mon ikke de vil være ekstra påpasselige med ikke at satse noget som helst på eget græs?

Tre af deres fire foregående play-off finale-kampe havde højst to mål. Deres sidste fem hjemmekampe sluttede 0-1, 2-0, 0-1, 2-0 og 1-0.

Fem af deres seneste seks dueller mod Tenerife havde højst to mål. Deres seneste syv dueller med Girona som hjemmehold havde højst to mål.

De seneste tre sluttede alle 1-0. Fem af de syv dueller havde højst én scoring. Og nu står der for alvor noget på højkant.

FIND OGSÅ DAGENS DOUBLE HER