• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Sidstepladsen Falkenbergs får igen tæv

Dagens Spilforslag: Sidstepladsen Falkenbergs får igen tæv
Foto: Getty Images

Dagens Spilforslag bliver i Skandinavien og tager til Sverige, hvor AIK Stockholm forventes at vinde igen.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 19.00
AIK - Falkenbergs
AIK vinder kampen
1,42 @Nordicbet

Det er blevet mandag og selvom kampprogrammet ikke er spækket med alverdens kampe, så skulle der fortsat være gode muligheder for at vinde lidt penge. Oprykkerne fra Falkenbergs skal en tur forbi Friends Arena i Stockholm, hvor AIK venter.

Læs også: Dagens Double: Bologna får point

Falkenbergs har fået den værst tænkelig start efter oprykningen til Allsvenskan, hvor de kun har formået at få fem point i deres første kampe. De er dermed også placeret på sidstepladsen. Det er bare ikke en god start for et oprykkerhold, som gerne skulle kunne starte sæsonen med god selvtillid, efter deres gode sæson sidste år og dermed også få samlet nogle point.

Det har de dog på ingen måde formået. Dog har AIK fået en glimrende start på sæsonen, hvor de i øjeblikket er placeret på femtepladsen med 17 point. Det er med bare et point op til førstepladsen Malmö FF. Det vidner om et godt spillende AIK hold, som vi også kender dem.

De blev som bekendt nr. 1 i sidste sæson, og jeg mener bestemt også, at vi skal regne dem med i toppen igen i år. Derfor får Falkenbergs det også svært i denne kamp, hvor de både skal på udebane, men også op imod et hold, som er bedre spiller for spiller.

Vi får godt nok kun odds 1,42 på en hjemmesejr, men jeg mener sagtens der kan findes værdi i dette odds, da mine vinderchancer til Falkenbergs er minimale. AIK snupper deres fjerde sejr på stribe på Friends Arena. Hvis I er til højere odds, så kan det være en mulighed at spille 1/1 (HT/FT).

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.