• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Eriksen og co. på udkig efter tre på stribe

Foto: Getty Images

Danmark er kommet flyvende fra start i gruppespillet, og fredag aften kan den tredje sejr af tre mulige allerede sikres, når VM-sølvvinderne fra Kroatien kommer til hovedstaden

Af Jacob Hansen

Kasper Hjulmands landshold kan nærmest gå på vandet i øjeblikket. To sejre er det blevet til i Nations League, og senest blev sejren i Østrig sikret på et forrygende mål af Jens Stryger Larsen, der ellers ikke har spillet i syv måneder.

Med sejren er Danmark alene i front i Nations League-gruppen med tre point ned til Østrig og fem point ned til både Frankrig og Kroatien. Endnu en sejr vil selvsagt være godt nyt for danskernes chancer for at vinde gruppen.

Mod Østrig senest valgte Kasper Hjulmand at starte med Mathias Jensen frem for Thomas Delaney på midtbanen, men Brentford-danskeren imponerede ikke synderligt. Han kan dog få en ny chance.

Derudover kan Andreas Skov Olsen være tilbage fra start i stedet for Martin Braithwaite, der startede i Østrig, mens der er usikkerhed om spidspladsen, som Yussuf Poulsen tog sig af. Kasper Dolberg og Jonas Wind sad ude sidst, og nu har Dolberg helt forladt landsholdslejren sammen med Christian Nørgaard, så de to er ikke i spil. Andreas Cornelius kan være klar til at starte, og så er Jonas Wind også tæt på at være klar.

Andreas Christensen, der har misset de to seneste kampe, forventes også klar til kampen.