• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Europæisk aften: Fire danske hold jagter succes

Foto: Getty Images

Det er en kæmpe europæisk aften for dansk klubfodbold med hele fire hold i aktion i Europa. Det lille Tv-studie har set nærmere på alle fire kampe og giver sit besyv med på otte væddemål

Af Jacob Hansen

FCK
Slovan 8 kampe i Europa i denne sæson, 7 af dem mindst 2 mål. I seks af dem kom de på tavlen, men indkasserede også i seks af dem. De har ikke spillet Conference League før, men de scorede i deres seneste 11 hjemmekampe i træk i Europa League.
En satsning på begge hold scorer til 1.90 eller den forsigtige over 1.5 mål til en samlet kupon. Alle FCKs 6 CL-kampe mindst 2 mål, 4 af de 6 også begge hold på tavlen.

FCM
De mødes i Europa for andet år i træk og selvom FC Midtjylland kun vandt 1-0 sidste år, var de klart bedre end Ludogorets. FCM har solgt en del profiler og er ikke helt på niveau med sidste år, men Ludogorets vandt ingen af deres tre kval-kampe på udebane i Champions League. Til gengæld sluttede alle disse tre udekampe med færre end tre mål. FCM har spillet 12 kampe i denne sæson, kun mod Vejle var der mere end 3 mål. Jeg laver en kombi med 1X + under 4 mål til en fælles kupon. Alternativt frister under 2.5 mål til odds 1.80.

Brøndby
Under hjørnespark – Brøndbys to mod Salzburg havde 9 og 6 hjørnespark og begge er normalt rimeligt ivrigt hjørnehold. Sparta Prag har spillet 4 kval-kampe i CL for at lande her, og ingen af de 4 havde over 11 hjørnespark. 3 af de 4 havde højst 8 hjørne. Jeg smider under 11 hjørnespark oven i kupon. Alternativt frister et spil på Prag under 1.5 mål.

Randers
Har ikke holdt nullet i 6 i træk, og begge deres kval-kampe mod Gala så scoringer af begge parter. AZ har ikke fået den bedste start på sæsonen og har ikke holdt nullet i deres 5 første kampe. Den forsigtige over 1.5 til en bon, alternativt begge hold scorer til odds 1.66.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020