Spil Jacob Hansen

Odds 9 hos Brentford: United stækker bierne

Foto: Getty Images

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brentford byder Manchester United op til dans den kommende onsdag på Brentford Community Stadium stadion

Af Jacob Hansen

The Red Devils er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Brentford, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.