• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Fiorentina og Verona deler i porten

Foto: Getty Images

Vi går endnu engang på bonus-jagt hos spilselskabet ComeOn, ligesom vi endnu engang stiller 250 kroner i udsigt til en heldig vinder, når vi ser nærmere på tre kampe til weekenden

Af Jacob Hansen

Det bliver målet for Fiorentina, når de søndag gæster Hellas Verona til et Serie A-opgør på Stadio Artemio Franchi.

Værterne Fiorentina ligger på 11.-pladsen med seks point for seks kampe. Fiorentina blev besejret 2-1 i deres sidste Serie A-kamp på Stadio Renato Dall'Ara mod Bologna, hvilket udvidede deres sejrsløse stime til fem (W0 D3 L2).
Hellas Verona led et 2-0-nederlag mod Lazio på Stadio Olimpico i deres sidste Serie A-kamp, hvilket efterlader dem på 14. pladsen med fem point.
Da de to hold sidst mødtes i Serie A, spillede de 1-1 uafgjort på Stadio Artemio Franchi i 2021/2022. Krzysztof Piatek scorede Violas enlige mål i det 10. minut. Gianluca Caprari scorede det eneste mål for Gialloblu i det 20. minut fra pletten.
Fiorentina har fået det bedre af Verona på det seneste, ubesejret i deres seneste fem Serie A-kampe (W1 D4 L0). Verona er på udkig efter deres første ligasejr i kampe mellem de to hold siden november 2019. Viola har scoret Gialloblu 6-5 i løbet af deres ubesejrede stime.
Trioen Lucas Martínez, Christian Kouamé og Giacomo Bonaventura har leveret markante øjeblikke for Fiorentina i denne sæson. De er holdets fælles topscorere med et mål.
Thomas Henry har været den førende angrebstrussel for Verona og nettet to gange.
I tre Serie A-kampe på hjemmebane i denne sæson er Fiorentina ubesejret med en sejr og to uafgjorte. Viola har en fem-kamps ubesejret stime på hjemmebane (W3 D2 L0) fra 9. maj mod Roma. Verona vil være på udkig efter deres første sejr i denne sæson i udekampe i ligaen, da de har et nederlag og to uafgjorte på vejen. Gialloblu er på en sejrsløs stime på fire kampe på udebane (W0 D3 L1). Sidste gang de vandt på udebane var 30. april mod Cagliari.
I deres seneste seks ligakampe har Fiorentina vundet én, spillet tre uafgjort og tabt to. Verona har i mellemtiden vundet en, spillet to uafgjort og tabt tre i deres seneste seks.