• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Førsteplads på spil på Emirates Stadium

Foto: Getty Images

Arsenal er nummer 1 i tabellen med 18 point efter 7 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 17 point efter 7 kampe og lørdag støder de sammen på Emirates Stadium

Af Jacob Hansen

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod FC Zürich, som blev slået 1-2, før de sejrede 0-3 over Brentford. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Marseille med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Sporting CP. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 6-2 over Leicester. Det er nok for meget at forlange en titel af Tottenham, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede 4 uafgjort. De led 0 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 11 mål.