• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Sjælden værdi i Man Utd

Spilforslag til Premier League: Sjælden værdi i Man Utd
Foto: Getty Images

Manchester United har fortsat masser at kæmpe for i ligaen, hvor adgangsbilletten til Champions League skal fornys efter den klare exit mod FC Barcelona.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 14.30
Everton – Manchester United
2
2,39 @ NordicBet

Det sker sjældent, at værdien findes i spil på Manchester United, når modstanderen ikke tilhører The Big Six i Premier League. Det synes ikke desto mindre at være tilfældet efter de sidste dages stigninger i odds på 2-tallet.

For selv om Everton ofte er motiverede imod topholdene – med nylige sejre over Arsenal og Chelsea som beviser – så er sæsonen også ovre for holdet, som leverede en slap indsats i sidste lørdags 0-2-nederlag til Fulham. Og som i øvrigt også har tabt til både Manchester City og Tottenham i denne sæson, ligesom The Toffees blot fik to point ud af de seks hjemmekampe mod top 6 i sidste sæson.

Manchester United har fortsat masser at kæmpe for i ligaen, hvor adgangsbilletten til Champions League skal fornys efter den klare exit mod FC Barcelona. United har tabt de sidste to udekampe i Premier League (til Arsenal og Wolverhampton), men før da tog man altså også seks sejre på stribe.

Everton vil elske at drille Manchester United, som dog bør vinde på motivationen her. Odds 2,39 overstiger mine forventninger, så 2-tallet får altså en anbefaling her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.