• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Tandløse angribere

Spilforslag til Premier League: Tandløse angribere
Foto: Getty Images

Norwich-keeper Tim Krul forærede et mål væk imod Arsenal, men problemet ligger i lige så høj grad i den anden ende af banen for Norwich.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Norwich – Brighton
Under 2,5 mål
1,78 @ NordicBet

Det kører ikke rigtigt for Norwich, som har tabt alle kampe siden Premier League-genstarten og efterhånden ligner et hold, der har mistet troen på overlevelse. Det samme kan ikke siges om Brighton, som fortsat kan drømme realistisk om overlevelse efter at have hentet fire point i tre kampe oven på den ufrivillige pause.

Norwich-keeper Tim Krul forærede et mål væk imod Arsenal, men problemet ligger i lige så høj grad i den anden ende, hvor Teemu Pukki & Co. er gået fra banen uden at score i syv af de sidste otte kampe. Helt så grelt står det ikke til for Brighton – men The Seagulls er dog ikke kommet på tavlen i fire af de fem seneste kampe, mens man blot i én af de sidste syv har scoret mere end én gang.

Det har været forholdsvis målrigt, når de to hold har mødt andre hold fra bunden af rækken i denne sæson. Manglen på tilskuere, dårlig offensiv form og kampens vigtighed gør dog, at jeg forventer et målfattigt opgør, så odds 1,78 på under 2,5 mål er interessant.

Superliga

Mere Superliga

Fokus