• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Fra Nordjylland til Nordsjælland

Spilforslag til Superligaen: Fra Nordjylland til Nordsjælland
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi stiller skarpt på søndagens program i landets bedste række.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.00
Hobro – EfB
X
3,50 @ Unibet

Esbjerg manglede skarpheden, da man i sidste runde tabte 1-3 til Hobro i en kamp, hvor vestjyderne blot ramte målet med fire af 17 afslutninger. Presset er derfor til at mærke for EfB, som er tvunget til at jagte sejren vel vidende, at et uafgjort resultat formentlig bare udskyder nedrykningen.

Det ved Hobro-træner Peter Sørensen godt, så hjemmeholdet møder næppe op til søndagens kamp med ambitioner om at underholde tv-seerne. Det var heller ikke præmissen i de to holds foregående kampe i grundspillet, der begge endte 1-1 uden at gå over i historiebøgerne som ekstraordinært underholdende.

Alt kan ske i en kamp som denne. Af samme grund stikker odds 3,50 på X’et ud i en kamp, hvor uafgjort-eksperterne fra Hobro har mulighed for at lurepasse på hjemmebane, mens Esbjerg er tvunget på jagt efter sejren. Det kan nemlig sagtens ende, som det startede – uden en vinder på banen men med en tilfreds Hobro-træner på sidelinjen.

Søndag kl. 18.00
FC Nordsjælland – Brøndby
Under 2,5 mål
2,30 @ Danske Spil

Brøndby drillede FC København med en sen udligning i søndagens opgør, der endte 1-1. Dagen før slog FC Nordsjælland et tandløst AaB-hold med 4-0 i Aalborg, og dermed fik den ofte så anpriste og unge offensiv for alvor vist tænder for første gang efter corona-pausen.

Det virker dog ikke sandsynligt, at hverken FC Nordsjælland eller Brøndby kan nå bronzen, og spørgsmålet er så, hvordan det påvirker spillerne. Den instinktive tanke er sikkert, at en kamp mellem de to hold bliver målrig. Det var da også tilfældet flere gange under Kasper Hjulmand (FCN) og Alexander Zorniger (BIF), men billedet har været anderledes efter Superliga-genstarten.

FC Nordsjælland har spillet tre af fem kampe under linjen på 2,5 mål, mens det samme er sket i fire af fem kampe for Brøndby. Det er selvfølgelig ingen garanti for en målfattig runde søndag i Farum, men det er i hvert fald nok til, at Danske Spils markedsledende odds 2,30 frister til et spil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus