• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Tyskland kan revanchere EM-nederlag mod England

Foto: Getty Images

Tyskland tager imod England på Fussball Arena München, hvor en spændende duel skulle være på menuen den kommende tirsdag

Af Jacob Hansen

Selvom Tyskland ikke vandt deres åbningskamp, slap de stadig igennem første runde med en god fornemmelse. Det var en overraskelse, at de sikrede det ene point i en 1-1 kamp på udebane, men de ved, at hårdt arbejde stadig ligger forude i UEFA Nations League.

De åbnede deres gruppespil i UEFA Nations League med et nederlag på 1-0, hvad der ikke har løftet humøret hos England, som skal svare igen hurtigt.
Tyskland har vist potent form på Fussball Arena München med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 28 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.
England vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 23 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.
Tyskland går til kampen mod England med en 5-1-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrsrate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.
Hold godt øje med Timo Werner, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten tre gange på det seneste for Tyskland. For gæsterne præsterede Mason Mount to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.
Tyskland var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også et nederlag i denne serie. England sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gang og led tre nederlag.
England var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind. Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 opgør mellem disse to klubber. Tyskland præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens England landede et snit på 1.4 kasser i disse dueller. Begge hold var på tavlen i 5 af kampene.
Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Tyskland’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.5 mål i gennemsnit i denne stime.