• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Vind 250 kroner: Argentinsk aftenbold og freebets

Foto: Getty Images

Der var gevinst på 8 væddemål af de 11, der blev spekuleret i, da vi torsdag var på jagt i landskampene. I denne video sætter vi atter engang 250 kroner på højkant til et gratis væddemål

Af Jacob Hansen

Det blev Anders Lønstrup, der løb med vores freebet på 250 kroner i sidste uges bonusjagt. Der er nye 250 kroner på højkant i denne uge, hvor vi retter blikket med nye tre væddemål til minimum odds 3.00.

Værterne Burgos ligger på sjettepladsen med 10 point efter seks kampe. Burgos spillede uafgjort 0-0 i deres sidste Segunda División-kamp på Estadio Municipal de Butarque mod Leganés, hvilket udvidede deres ubesejrede sæsonstart til seks (W2 D4 L0).

Levante faldt til et første liganederlag i denne sæson 1-0 mod FC Cartagena på Estadio Ciudad de Valencia i deres sidste ligakamp for at bryde en ubesejret stime på fem kampe, hvilket efterlader dem på 10. pladsen med ni point.
Holdene spillede uafgjort 0-0 i deres forrige møde, en kamp på .

I 2022/2023 er Burgos blevet ledet af Álex Bermejo og Juan Artola. Parret er holdets fælles topscorere med et mål. Bermejo og Artola deler også det samme antal åbningsmål med et hver.

Gæsterne Levante har været taknemmelige for Joni Montiel, Soldado og Brugui, der hver især har nettet en gang.

Værterne Burgos er ubesejret i hjemmekampe i Segunda División i denne sæson med to sejre og en uafgjort fra deres tre kampe på hjemmebane. Burgos CF søger at forlænge en tre-kamps hjemme ubesejret stime (W2 D1 L0) fra 14. august mod Málaga.

Levante spillede uafgjort i begge deres tidligere ligakampe på udebane i denne sæson. Las Granotas befinder sig i øjeblikket på en sejrsløs stime på otte kampe på udebane (W0 D5 L3). Sidste gang de vandt på udebane var i marts 2017 mod Real Valladolid.