• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Vagn Honum
Sponsoreret artikel

Trav: Et godt odds er i vente - gå efter sejr til outsideren

Trav: Et godt odds er i vente - gå efter sejr til outsideren
Foto: Getty Images

Travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til torsdagens løb på Nykøbing Falster Travbane. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 16.40.

Af Vagn Honum

Tordag kl. 17.00
1. løb: 4 Lenoble Grand Cru
Spilanbefaling: plads
Spil med på derby25.dk 

Travtræner Anders F. Jensen starter her 4 Lenoble Grand Cru. Selvom den ikke vandt i sin seneste start, viste den rigtig god fart på en andenplads.

I dette opgør møder den blandt andre 2 Staro Next Move, der er ubesejret i karrierens to starter, og den bliver helt sikkert favorit. Derfor kan du formentlig få et fornuftigt
vinderodds, hvis du spiller imod favoritten og i stedet satser på Lenoble Grand Cru.

Jeg tror faktisk, at de to heste er nogenlunde lige gode, og da Lenoble Grand Cru er mere rutineret end sin på papiret værste modstander, kan det måske være udslagsgivende.

Derfor prøver jeg at anbefale vinderspil på Lenoble Grand Cru.

-----

Torsdag kl. 17.18
2. løb:
3 Electric Shadow
Spilanbefaling: Vinder og plads
Spil med på derby25.dk

Travkusken Ulrik Christoffersen har i 3 Electric Shadow en interessant outsider. Hesten har nemlig vist ganske god fart i karrieren. Den har dog altid mødt ganske hård modstand, og derfor har hesten endnu ikke sejret i karrierens 14 starter.

Når den torsdag gæster Nykøbing Falster Trav for første gang, hæver jeg øjenbrynene. Hesten virker til at være rap på fødderne, og fra et godt startspor er det ikke utænkeligt, at den kan være med helt fremme fra start.

Jeg tror på, at hesten rent kapacitetsmæssigt kan være med til at gøre op omkring sejren, selvom den møder blandt andre 10 Coolman, der har fire sejre i de sidste fem starter. Min anbefaling er derfor et blødt spil, hvor den første halvdel af indskuddet bør være i pladsspillet og resten i vinderspillet.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus