• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Torsten Kjems Hansen

Trav: Få 4 eller 5 gange igen på lokal træners talent

Trav: Få 4 eller 5 gange igen på lokal træners talent
Foto: Ole Hindsby

Travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til fredagens løb på Jydsk Væddeløbsbane. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 15.25.

Af Torsten Kjems Hansen

Fredag kl. 15.45
1. løb: 4 Lovely Dela Noche

Spilanbefaling: Vinder og plads
Spil med på derby25.dk

Travtræner Peter Frandsen bringer i 1. løb talentfulde 4 Lovely Dela Noche til start. Hesten har kun gjort én start i karrieren, og der blev den nummer fire fra et svært startspor i anden række bag startbilen.

I fredagens opgør har den igen fået et svært startspor fire i voltestart, men hvis Peter Frandsen får hesten godt fra start, er det ikke umuligt, at han kører tidligt efter føring. Og får hesten denne position, kan den godt vinde.

Den bliver næppe favorit med det spor, den har fået, og jeg kan derfor ikke afvise, at vinderodds på hesten bliver ca. 4 eller 5 gange indsatsen. Anbefalingen herfra går på at dele dit indskud i lige store dele i henholdsvis vinder- og pladsspillet.

-----

Fredag kl. 17.37
7. løb:
6 Mister B
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

I dette opgør starter travtræner Morten Juul fra Skive 6 Mister B. Den har vist sig som en hest med enorm fart og god styrke, og de gange, hvor den ikke har galoperet undervejs, har den vundet lette sejre.

Den til tider lidt sensible hest trives fint i Aarhus, og denne gang kan kusken Birger Jørgensen bare sidde og slappe af med hesten undervejs i løbet og vente med at forcere noget, indtil opløbet nås. Her forventer jeg, at hesten går forbi konkurrenterne og vinder opgøret.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus